Zoeken
  • make-upheartist

Ik blog, jij blogt, hij blogt, iedereen blogt!

Hier is hij dan, mijn allereerste blog! Na het lanceren van Make-up Heartist heb ik nu ook beslist om een blogpagina aan mijn website www.make-upheartist.com toe te voegen.Waarom een blogpagina lanceren? Dat blogs tegenwoordig als champignons uit de grond schieten, is niets nieuws. Mijn reden om met een blogpagina te beginnen, is omdat ik graag mijn ervaringen, gedachten en bevindingen wil delen. En geef toe, dan is het starten met een blog een goed idee.


Meer dan alleen make-up blogs. Dat ik mijn passie heb gevonden in beauty coaching voor blinden en slechtzienden waarbij ik hun leer om zichzelf op te maken zonder spiegel wisten jullie hoogstwaarschijnlijk al. Met mijn blogpagina wil ik een brede waaier aan onderwerpen aan bod laten komen, dit allemaal in het teken van of voor blinden en slechtzienden.


Bloggen hoe moet dat? Wat moet ik schrijven? Al enige tijd droom ik ervan om blogs te schrijven. Ik ervaarde echter dat het beginnen schrijven hiervan aanvoelde als een hele opgave. Ontzettend veel vragen spookten door mijn hoofd; Waar moet ik dan over schrijven? Willen mensen mijn blogs wel lezen? Hoe begin ik hieraan? Alsof het gepieker aanhoord werd, zag ik in een folder dat UNIZO hiervoor een specifieke training voor aanbood. Ik schreef me snel in en volgde een opleiding ‘copywriting en marketing content’ gegeven door Petra en Anouk van Billycom (www.billycom.be). Dit was wat ik nodig had, de ideale oplossing! Op een zeer professionele manier beantwoordden Petra en Anouk al mijn vragen en hielpen mij mijn schrijfangst overwinnen.


Angst overwonnen? Schrijven maar! Ondertussen zijn we enkele maanden later en heb ik de theorie omgezet in de praktijk. Deze ochtend ben ik met een goed gevulde tas koffie begonnen aan mijn eerste blog. Het blijft spannend, maar het is gelukt! Wow, dit smaakt naar meer, dus stay tuned want ik heb nog flink wat onderwerpen voor blinden en slechtzienden in petto.


Liken, sharen en forwarden mag!


Tot snel,


Nele

23 keer bekeken0 reacties